Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű Tanfolyam

Tanfolyam típusa: Egyéb kompetencia alapú képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/D0016

Az Eurostat 2015-ös adatai szerint a magyar háztartások 76%-a rendelkezik internetkapcsolattal, a 16-74 éves korosztály 72%-a pedig rendszeres felhasználónak számít. Az internetet gyakran használóknak csak kicsivel több mint a fele (53%) keres az interneten tájékoztatást , de ez már így is több millió felhasználót jelent. Nem kérdés tehát, hogy  óriási az igény a megbízható forrásból származó információk iránt, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül.Szükséges, hogy képesek legyenek használni az infokommunikációs eszközöket! Ehhez nyújtunk segítséget tanfolyamunkkal.

Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyam – Jelentkezés feltétele:

Iskolai végzettség: nem szüksége
Szakmai végzettség: nem szükséges
Szakmai gyakorlat: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: nem szükséges
Előzetesen elvárt ismeretek: nincs
Egyéb feltételek: betöltött 16. életév

Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyam célja:

A  képzés során megszerezhető kompetenciák  maradéktalan elsajátítása: A képzési programok átfogó célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.


Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyam követelménymoduljai:
Barátkozás az infokommunikációs eszközünkkel
Az első lépések a használatban I.
Az első lépések a használatban II.
Az első létrehozott tartalmak
Böngészés az interneten I.
Böngészés az interneten II.
Elektronikus levelezés I.
Elektronikus levelezés II.
Hanghívásra alkalmas alkalmazások
Gyakorolunk, gyakorolunk,  gyakorolunk

Az Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyam szakmai záró beszámoló  akkor sikeres és eredményes, ha az előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Az Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzárók teljesítéséhez, és a sikeres vizsgához. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. Az  Első lépések a digitális világba- IKER 1. szintű tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz.Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt.

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: info@felnottkepzes.hu – OKJ képzések, OKJ tanfolyamok / Német nyelvtanfolyam, Angol nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga