Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű Tanfolyam

Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb kompetencia alapú képzés

Engedélyszám: E-000526/2014/D0015

Mindennapi életünkben megnőtt az információ társadalmi szerepe, és felértékelődött az információszerzés képessége. Az egyén érdeke, hogy időben hozzájusson a munkájához, az életvitelének alakításához szükséges információkhoz, képes legyen azokat céljának megfelelően feldolgozni és alkalmazni. Sokan talán azt gondolják, hogy az online jelenlét megteremtéséhez nagyon sok idő és pénz szükséges, azonban manapság ez már egyáltalán nincs így. Sőt. Számos megoldás létezik, melyek segítségével megtehetjük az első lépéseinket a digitális világban. És ezek egy részéhez még saját honlap sem szükséges. Segítséget nyújtunk a digitális kompetencia fejlesztésében tanfolyamunkkal. El kell sajátítani a megfelelő információszerzési, -feldolgozási, adattárolási, -szervezési és -átadási technikákat, valamint az információkezelés jogi és etikai szabályait.

Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű tanfolyamra jelentkezés feltétele:
Iskolai végzettség:  nem szükséges

Szakmai végzettség: nem szükséges
Szakmai gyakorlat: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: nem szükséges
Előzetesen elvárt ismeretek: Infokommunikációs eszközének IKER 1. szint biztonságos használata, amely igazolása „Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés” tanúsítvánnyal vagy előzetes tudásszint mérés megfelelő szintű teljesítésével lehet.
Egyéb feltételek: betöltött 16. életév

Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű tanfolyam célja:

A  képzés során megszerezhető kompetenciák  maradéktalan elsajátítása: A képzési programok átfogó célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Önállóan használom az informatikai eszközömet
– IKER 2. szintű követelménymoduljai:
Ráhangolódunk a továbblépésre

Infokommunikációs eszközünk néhány praktikus alkalmazása
Az elektronikus levelezés összetettebb funkcióinak használata
Használjuk okosan, amit már tudunk
Én és a közösségi média I.
Én és a közösségi média II.
Ügyeket intézek otthon, fotelből
Személyre szabott eszközök
Még több ügyet intézek otthonról

Az Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű szakmai záró beszámoló  akkor sikeres és eredményes, ha az előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Az Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzárók teljesítéséhez, és a sikeres vizsgához. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. Az  Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz.Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt.

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: info@felnottkepzes.hu – OKJ képzések, OKJ tanfolyamok / Német nyelvtanfolyam, Angol nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga